Dobrý den, potřeboval bych pomoci s česnekem. Minulý týden nám začal žloutnout a nevíme co s ním. Děkuji moc za radu.
Jan Kozák
Může to být mimořádně silný projev virózy. Když takovou rostlinu vyhodíte, nebude to špatně.
20.04.2025
Miroslav Žibřid
Dobrý den, rostlinku jsem vytáhl a je tam toto. Zaléváme málo, spíš jen to co naprší. Toho není mnoho, u nás na severu jsou deště lakomé. Přeji vám veselé Velikonoce.
21.04.2025
Jan Kozák
Podzemní část vypadá dobře, soudím tedy i nadále na projev virózy. V této fázi je možné konzumovat celé rostliny.
21.04.2025
Miroslav Žibřid
A je možné proti tomu nějak bojovat?
21.04.2025
Jan Kozák
Proti tomu nic neuděláte. Já to ale za tragédii nevidím.
Dotaz nebo odpověď je možné přidat po přihlášení.
Jan Kozák Miroslav Žibřid 21.04.2025 Jan Kozák Miroslav Žibřid Jan Kozák
Zobrazit další témataŽloutnutí česneku
Zakladatel vlákna: Miroslav Žibřid | 19.04.2025Dobrý den, potřeboval bych pomoci s česnekem. Minulý týden nám začal žloutnout a nevíme co s ním. Děkuji moc za radu.
Může to být mimořádně silný projev virózy. Když takovou rostlinu vyhodíte, nebude to špatně.
20.04.2025Dobrý den, rostlinku jsem vytáhl a je tam toto. Zaléváme málo, spíš jen to co naprší. Toho není mnoho, u nás na severu jsou deště lakomé. Přeji vám veselé Velikonoce.
Podzemní část vypadá dobře, soudím tedy i nadále na projev virózy. V této fázi je možné konzumovat celé rostliny.
21.04.2025A je možné proti tomu nějak bojovat?
21.04.2025Proti tomu nic neuděláte. Já to ale za tragédii nevidím.
21.04.2025